Intră în cont

Ești deja înscris pe Vacante Last Minute și asta ne bucură mult. Intră acum în cont.

Înregistrare Membru

Gata pentru a obține cele mai bune oferte? Hai sa incepem!

Recuperare parolă

Ai uitat parola? Nu-ți face griji o poți recupera.

Despre noi

Vacante-Last-Minute.ro este proprietatea SC. GMD BON VOYAGE SRL cu sediul in Str. Smardan, Nr 54B,  Pitesti, Arges, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J3/383/2015, avand CIF RO 34235010.

                 Vacante-Last-Minute.ro este un proiect nascut din dorinta de a fi mai mult decat o simpla agentie de turism, respectiv, locul in care gasesti cu usurinta si in cel mai rapid mod cele mai avantajoase tarife last minute cu o valabilitate limitata, pentru cele mai interesante destinatii de vacanta.

                 Valabilitatea tarifelor : Ofertele de pe site pot expira sau tarifele pot creste, de aceea va recomandam sa va asigurati rezervarea in cel mai scurt timp,pentru a evita ca locurile disponibile sa fie epuizate inainte de a va garanta rezervarea.

Efectuarea rezervarilor: Toate rezervarile sunt procesate in momentul imediat urmator confirmarii platii si sunt insotite de Contract turistic, Factura Fiscala si Vouchere de calatorie.

 

Cum se poate face plata:

Plata prin transfer bancar sau depunere de numerar.

Plătești direct prin bancă în termen de 12 ore de la data comenzii. Viramentele vor fi făcute către Banca Transilvania în baza facturii.

Licenta nr. 627/17.01.2019; Polita de insolvabilitate seria BN 000000795 valabila pana la 22.06.2019.