Intră în cont

Ești deja înscris pe Vacante Last Minute și asta ne bucură mult. Intră acum în cont.

Înregistrare Membru

Gata pentru a obține cele mai bune oferte? Hai sa incepem!

Recuperare parolă

Ai uitat parola? Nu-ți face griji o poți recupera.

Craciun/ Revelion 2022 Baile Felix Hotel Nufarul 3*

Oferta vacanta Craciun/ Revelion Baile Felix de 3 nopti (4 zile) la hotel de 3*. Oferta vacanta Craciun/ Revelion Baile Felix este cu demipensiune in perioada 23 Decembrie - 26 Decembrie 2021, respectiv 30 Decembrie -02 Ianuarie 2022 de la 1119 Ron/Persoa

Preț vechi: 1 499.00 Ron

1 119.00 Ron
cumpără acum și primesti
5 puncte

Cazare 3 nopti + demipensiune!

Servicii foarte bune!


Solicită ofertă

Oferta vacanta Craciun/ Revelion Baile Felix de 3 nopti (4 zile) la hotel de 3*. Oferta vacanta Craciun/ Revelion Baile Felix este cu demipensiune in perioada 23 Decembrie - 26 Decembrie 2021, respectiv 30 Decembrie -02 Ianuarie 2022 de la 1119 Ron/Persoana.

Pentru a beneficia de aceasta oferta scrieti-ne pe email , site, whatapp sau sunati la telefon: 0723 143 912, inainte de expirarea timpului ramas.

NUFARUL 3:

  •  dubla fara balcon DP Craciun- 1119 lei/pers
  •  dubla cu balcon DP Craciun- 1189 lei/pers
  •  dubla cu balcon DP Revelion1809 lei/pers

Baza de tratament, piscina exterioara deschise, masa servita pe terasa restaurantului.
- micul dejun si cina in regim bufet asistat de personalul restaurantului.
- pranzul in sistem de servire a la carte

Hotelul este recomandat:

-persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile osteo-articulare
-persoanelor care practica turismul de intretinere/ welness si doresc un hotel intim pentru odihna
-celebrarii de evenimente festive (ex. Revelion)
-pentru organizarea de conferinte, teambuilding-uri, incentives 


Tratament: hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotian, afuziuni, baie drenolimfatica); kinetoterapie in bazine cu apa termala si vane; elongatii; electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, laser, curenti interferentiali, unde scurte, TENS, magnetodiaflux; inhalatii de aerosoli cu ape termale si medicamente; termoterapie (impachetari cu parafina); aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cu uleiuri); masoterapie (masaj general si partial, masaj relaxant si tonifiant; kinetoterapie. Tratamentul balnear include consultatie medicala initiala, 15 de proceduri / 5 zile lucratoare (exceptie sambata, duminica si sarbatorile legale; procedurile din zilele exceptate se vor reprograma; asistenta medicala permanenta).

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

* Oferta este valabila prin achizitionarea a doua vouchere! 

Pentru oferta in alta perioada sau alt hotel va rugam sa solicitati o oferta personalizata!


GARANTAT cea mai buna oferta de pe piata! Echipa noastra de experti in turism cauta pentru dumneavoastra cele mai bune oferte de vacanta existente pe piata, oferindu-va astfel un pret fara concurenta.
Servicii 100% sigure. Puteti achizitiona  oferte de vacanta simplu si rapid. 
Suport Dedicat. Vrei sa afli mai multe detalii despre ofertele noastre? Suntem bucurosi sa va oferim informatii si sa va ajutam in achizitionarea vacantei dumneavostra la urmatorul numar de telefon: 0723.143.912
Afla primul! Ofertele bune se vand repede asa ca pentru a afla primul de ce mai buna oferta de vacanta te rugam sa te inscrii in newsletter-ul nostru si sa ne urmaresti pe conturile de socializare,
Oferte Personalizate. Doresti o vacanta intr-o anumita perioada si intr-o locatie speciala? Trimite-ne datele vacantei dorite accesand pagina "Solicita Oferta Personalizata" si echipa noastra iti va raspunde in cel mai scurt timp cu o oferta special destinata tie.

 

 

Oferta vacanta Craciun/ Revelion Baile Felix de 3 nopti (4 zile) la hotel de 3*. Oferta vacanta Craciun/ Revelion Baile Felix este cu demipensiune in perioada 23 Decembrie - 26 Decembrie 2021, respectiv 30 Decembrie -02 Ianuarie 2022 de la 1119 Ron/Persoana.Include Craciun:mic dejun bufet, cina bufet, cina Ajun Craciun in 24.12, pranz Craciun in 25.12, o terapie SPA/adult/sejur, acces gratuit la piscinele Hotelului Termal si la Strand Apollo.Include Revelion: mic dejun si cina bufet din care 30.12 - cina traditionala Seara romaneasca, 31.12 - Cina festiva de Revelion, 01.01 - Cina Carnaval, programe de animatie, muzica live, invitati: solisti de folclor si ansambluri de dansuri populare, foc de artificii, program de animatie la piscine pentru copii si adulti, acces gratuit la piscine. Se intra cu cina si se iese cu mic dejun. 

Oferte Similare Vezi toate